Maxximum muziky minimmum nudy prichádza na Slovensko

12.12.2009 Celý región

V sobotu 12. 12. 2009 o dvanástej hodine a dvanástej minúte čaká slovenský rozhlasový trh hudobná revolúcia.
Na Slovensko prichádza unikátna rozhlasová značka Europa 2, ktorá ponúkne mladým ľuďom na Slovensku ten najlepší mix hudby a zábavy v éteri aj na internete a denne sa tak bude podieľať na utváraní ich hudobného i životného štýlu.

\"Europa 2 má ambíciu presadiť sa na slovenskom rozhlasovom trhu tak, ako sa jej to doposial podarilo všade, kde pôsobí“, povedal riaditeľ českej Evropy 2, Petr Vladyka. „Uvedomujeme si, že ten plán je odvážny a cesta k jeho naplneniu nebude jednoduchá, ale pevne veríme, že Europa 2 si svojich posluchácov najde a udrží“, dodal Petr Vladyka, ktorý bol poverený prípravou projektu Europa 2 na Slovensku, aby mohol následne rádio prebrať nový manažment, ktorý bude zloženy výhradne zo Slovákov.

Mediálna skupina Lagardère Active ČR prevádzkuje skupinu rádií – Evropa 2, Frekvence 1, rádio Bonton, rádio DJ a slovenskú multiregionálnu rozhlasovú stanicu Okey. Od roku 2008 intenzívne rozvíja svoje internetové aktivity a podieľa sa tak napríklad na rádioparku radio.live.cz alebo koule.cz. Značka Lagardère patrí holdingu so sídlom v Paríži. Okrem rádií zastrešuje tiež televízie, nakladateľstvá, produkčné spoločnosti, distribučné spoločnosti a.i.
 

Vyberte región